Головна Новини Світ Азія Земля виросла на очах: Мережу шокував природний феномен в Індії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Земля виросла на очах: Мережу шокував природний феномен в Індії (ВІДЕО)

Відео потрапило на простори інтернету й відразу ж стало вірусним

23 липня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:








Жителі штату Харьяна, що в північній частині Індії, змогли спостерігати унікальний природний феномен — на їхніх очах земля почала виростати прямо з-під води. Відеоролик, який розлетівся просторами інтернету, набравши майже 6 млн переглядів, виклала в Мережу Джагата Вані, передає ТСН з посиланням на The Indian Express.

Земля виросла на очах: Мережу шокував природний феномен в Індії (ВІДЕО)

Мережу шокував природний феномен в Індії - фото з відкритих джерел

На відео можна спостерігати за тим, як земля під водою починає раптово підніматися. Автор ролика просить присутніх відступити, оскільки те, що відбувається, може стати небезпечним для життя.

"Це щось нове. Це прекрасно. Земля піднімається сама собою. Ми поняття не маємо, що відбувається", — заявляють очевидці.

Поки що залишається невідомим, що спровокувало подібне явище. Деякі користувачі припускають, що всьому виною тектонічна активність, інші вважають, що земля піднялася через метан.

Нагадаємо, що американське Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору показало, як виглядає планетарна туманність в сузір'ї Вовка. Зображення було отримано завдяки космічному телескопу відомства NASA Hubble. На ньому можна побачити планетарну туманність під назвою "Сітківка". Вона була утворена із залишків речовини вмираючої зірки IC 4406.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про те, що американське відомство NASА показало на фото, як виглядає найбільший супутник Марса. За даними вчених, через кілька мільйонів років це небесне тіло вріжеться в червону планету або перетвориться в кільце, що складається з власних уламків. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини