Головна Новини Світ Австралія та Океанія Австралійський фермер зробив серце з овець, щоб вшанувати пам'ять своєї тітки
commentss НОВИНИ Всі новини

Австралійський фермер зробив серце з овець, щоб вшанувати пам'ять своєї тітки

На пасовищі фермер розкидав зерно в формі серця і направив туди пастися сотні овець

27 серпня 2021, 05:25
Поділіться публікацією:








Австралієць Бен Джексон зробив на полі малюнок у формі величезного серця зі своєю отари овець. Таким чином він вшанував пам'ять своєї тітки, якій не зміг прилетіти на похорон з Південного Уельсу в Брісбена через до оронавірусние обмеження. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.

Австралійський фермер зробив серце з овець, щоб вшанувати пам'ять своєї тітки

Серце - фото з відкритих джерел

На пасовищі фермер розкидав зерно в формі серця і направив туди пастися сотні овець. Коли стадо придбала потрібну форму, він зняв завдяки дронові відео і опублікував його.

"Я не міг потрапити туди і побачити її, або піти на похорон. Тому я відчував себе безнадійним, безпорадним — я насправді не знав, що мені робити. Але оскільки я вже трохи годував тварин, я просто вирішив зробити велике серце землі, яке насправді тьмяніше в порівнянні з її ", — розповів Джексон.

Джексон надіслав відео родичам перед похоронами тітки в понеділок, 23 серпня. В останні роки Джексон створив ще кілька "картин з овець" у вигляді символів і логотипів. Його тітка завжди була прихильницею його творінь. За словами фермера, товариська і "неймовірно щедра" жінка відвідувала його в травні. Це було до того, як спалахи COVID-19 викликали нові обмеження в Австралії.

Нагадаємо, в серпні поточного року в місті Гола Пристань на Херсонщині проходив XVIII Всеукраїнський фecтивaль "Укpaінcкій кавун — солодке диво", в ході якого фермери представили кавун з великою вагою. Як повідомляється, вага кавуна склав 37,7 кг. Варто відзначити, що в середньому ягода важить приблизно до десяти кілограмів. Вирощена на Херсонщині річна солодкість перевищила норму практично в чотири рази і потрапила в номінацію "Найбільший кавун". До слова, в ході фестивалю вибрали і найбільших динь. Її вага склала 7,1 кг. Звичайна вага однієї дині — приблизно 3-4 кілограми.

Цього року кавуновий фестиваль в черговий раз довів, що Херсонська область — це центр виробництва баштанних культур в нашій країні. Кілька років тому на Херсонщині встановили овочевий рекорд, виростивши плантацію солодкого перцю, яка стала найбільшою в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини