Головна Новини Світ Австралія та Океанія Курка в подарунок: як індонезійські медики стимулюють населення до вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Курка в подарунок: як індонезійські медики стимулюють населення до вакцинації

Після запуску оригінальної урядової програми кількість вакцинованого населення зросла в 10 разів

17 червня 2021, 17:01
Поділіться публікацією:

Влада Індонезії почала роздавати курчат для стимуляції жителів сільських районів країни вакцинуватися від COVID-19. Про це повідомляє CNN.

Курка в подарунок: як індонезійські медики стимулюють населення до вакцинації

Карантин в Індонезії - фото з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що програма реалізується в окрузі Чіанжур на заході острова Ява. Курчат роздають людям від 45 років і старше після того, як вони зроблять щеплення. Повідомляється, що після запуску цієї програми кількість охочих вакцинуватися зросла в 10 разів.

За даними Університету Джонса Хопкінса, Індонезія — одна з найбільш постраждалих від пандемії країн. Там зареєстровано майже 2 млн випадків зараження і понад 53 тисячі смертей. Протягом останніх тижнів два найбільш густонаселених острови Ява і Суматра повідомляють про різке зростаннят кількості хворих.

Також нещодавно польська влада оголосила про створення лотереї в рамках Національної програми вакцинації для збільшення темпів імунізації населення.

Лотерея передбачає виграш грошових призів і гібридних автомобілів. Кожен двохтисячний вакцинований отримає гарантований приз 500 злотих (140 доларів). У всіх учасників лотереї буде чотири шанси на виграш.

Щотижня планують розігрувати призи в розмірі 50 тисяч злотих (14 тисяч доларів) і різні матеріальні призи (електричні скутери, пальне, страхові ваучери). Щомісяця будуть розігруватися два призи в розмірі 100 тисяч злотих (28 тисяч доларів) плюс гібридний автомобіль, а в останніх двох розіграшах — два рази по 1 мільйону злотих (280 тисяч доларів) і гібридний автомобіль.

Нагадаємо, що уряд продовжив карантин в Україні до 31 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини