Головна Новини Світ Австралія та Океанія На пляжі в Австралії виявили «язик русалки»
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі в Австралії виявили «язик русалки»

Зовні створення не було схоже ні на рибу, ні на водорість

16 листопада 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

На берег з океану досить часто виносить дивних морських істот, про яких ми раніше і не чули. Одним з них виявився кораловий поліп, який виявила мешканка Австралії, прогулюючись на пляжі.

На пляжі в Австралії виявили «язик русалки»

фото з відкритих джерел

Жінка помітила на піску дивну істоту і зробила кілька знімків, які пізніше розмістила в соціальній мережі. Доторкатися до знахідки вона не ризикнула, подумавши, що морське створіння може бути отруйним. За зовнішнім виглядом воно не нагадувало ні рибу, ні водорості й було світло-рожевого кольору, з пухирцями.

Користувачі мережі пропонували різні версії, але зійшлися на тому, що це язик русалки або якоїсь іншої істоти. Тоді австралійка звернулася до представників місцевого екологічного центру, але там теж ще ніколи не зустрічали такого морського мешканця. Поставити крапку в питанні допомогли фахівці з Музею Квінследа, які заявили, що знайдена істота — кораловий поліп (морське перо), зустріти на суші їх практично неможливо, тому що вони живуть в глибинах Атлантичного океану або Середземного моря. Отож цей поліп винесло на берег течією.

До слова, ці створення не отруйні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Індії спіймали морського диявола вагою 750 кг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини