Головна Новини Світ Австралія та Океанія У Таїланді вилучили наркотики на 30 мільйонів доларів: метамфетамін заховали в боксерські мішки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Таїланді вилучили наркотики на 30 мільйонів доларів: метамфетамін заховали в боксерські мішки

У Таїланді вилучили кристалічний метамфетамін на 30 мільйонів доларів, захований у боксерських мішках

23 грудня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Влада Таїланду в четвер, 23 грудня, вилучила кристалічний метамфетамін вартістю майже 30 мільйонів доларів у боксерських грушах, які прямували до Австралії. Про це повідомляє Reuters.

У Таїланді вилучили наркотики на 30 мільйонів доларів: метамфетамін заховали в боксерські мішки

Чиновники показали амфетамін, який був захований у боксерських грушах, які прямували до Австралії - Reuters

Митники перевірили вантаж після того, як виникли підозри щодо тренувального обладнання тайського виробництва, яке не користується великим попитом в Австралії, повідомили на прес-конференції в Бангкоку чиновники Таїланду та Австралії, які розслідують це питання.

Понад 193 кг наркотиків, також відомих як лід, було заховано серед 15 різних мішків.

В оточенні камер тайський митник розрізав довгу картонну коробку, а потім червоний зовнішній шар боксерської боксерської сумки, виявивши наркотики, заховані всередині.

"Австралія споживає близько 11 тонн метамфетаміну на рік. Отже, для цього є ринок, і порушити (його діяльність) в офшорних країнах, як Таїланд, — це фантастично", — сказав виконуючий обов'язки суперінтенданта австралійських прикордонних сил Джоел Каррутерс. 

За даними Управління ООН з наркотиків і злочинності, виробництво метамфетаміну в Золотому трикутнику Південно-Східної Азії — прикордонному регіоні між Таїландом, Лаосом і М'янмою — різко зросло в останні роки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Instagram стверджує, що забороняє продаж наркотиків, але облікові записи, що рекламують продаж ксанаксу, екстазі, опіоїдів та інших наркотиків, все ще широко поширені і їх легко знайти на платформі, в тому числі молодим користувачам. Оголошення з'явилися напередодні слухань підкомітету Сенату з головою Instagram Адамом Моссері, який збирається свідчити законодавцям про вплив платформи на дітей та підлітків. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини