Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії через коалу сталася масова ДТП: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії через коалу сталася масова ДТП: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Тварина в результаті події не постраждав

11 лютого 2021, 10:44
Поділіться публікацією:








В Австралії через коалу сталася масова ДТП: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Через коалу сталася ДТП в Австралії - фото: The Guardian

В австралійському місті Аделаїда з вини коали на шестисмуговій автостраді відбулося масштабне ДТП. В аварію потрапили як мінімум шість автомобілів. Про це пише видання The Guardian.

Так, на одну з найбільш завантажених автострад в місті раптово вибігла маленька коала. Перелякана тварина намагалася пробігти між  автомобілями, а ті своєю чергою стали різко гальмувати. Це призвело до ДТП за участю відразу шести машин. Як повідомляється, в результаті події одна людина постраждала. Він був доставлений в лікарню з ударами в області шиї. Решта учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждали.

Сама ж винуватиця дорожньої аварії залишилася ціла і неушкоджена. Її врятувала Надя Тагвелл, яка стояла в пробці, що утворилася в результаті ДТП. Після затримання звірка дівчина посадила його у свою машину, а сама в цей час зателефонувала волонтерам. Надя домовилася про зустріч з волонтером зі служби порятунку коал Аделаїди на найближчій заправній станції.

В Австралії через коалу сталася масова ДТП: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Волонтери повідомили, що тварина ніяк не постраждала після події на дорозі. Після ретельного огляду коали та оцінки його стану здоров'я, її випустили назад в дику природу. Незабаром в соціальній мережі рятівниця звірка опублікувала кумедні фото і відео з ним, здорово повеселитися Мережу.

В Австралії через коалу сталася масова ДТП: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Австралії акула з'їла туриста, а пізніше в Мережі було опубліковано ФОТО убитого за кілька секунд до смерті. Також сайт інформував про те, що в Австралії найотруйніша у світі змія вкусила сплячу дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини