Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії через три доби знайшли 3-річного хлопчика з аутизмом
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії через три доби знайшли 3-річного хлопчика з аутизмом

Батьки звернулися до поліцейських 3 вересня

7 вересня 2021, 01:20
Поділіться публікацією:

В австралійському штаті Новий Південний Уельс знайшли трирічного Ентоні Ельфалака, який загубився в місцевому лісі, коли вирішив погуляти. Дитину шукали три доби, а за яких обставин він загубився — поки невідомо. Про це повідомляє американський телеканал CNN. Про те, що хлопчика знайшли, повідомили в поліції Нового Південного Уельсу.

В Австралії через три доби знайшли 3-річного хлопчика з аутизмом

Діти (фото з відкритих джерел)

Батьки звернулися до поліцейських 3 вересня. Вони розповіли, що їхній трирічний син, у якого діагностували аутизм, зник і вони не можуть його знайти. Хрещений батько хлопчика стверджував, що дитину могли викрасти, оскільки неодноразово помічав біля будинку автомобілі незнайомців.

Хлопчика шукали разом із службовими собаками. На пошуки вирушили і сотні волонтерів. Дитину шукали попри холодну погоду і дощі. Через три доби, 6 вересня, хлопчика знайшли живим на березі однієї з місцевих річок. Тепер він під наглядом медиків. Його одяг наскрізь мокрий, на нозі є кілька подряпин. У дитини на тілі багато укусів мурашок і попрілості через підгузник.

Нагадаємо, в місті Косів в Івано-Франківській області маленька дівчинка під час гри виявилася буквально в "залізній пастці", з якої самостійно і за допомогою батьків вибратися не змогла. Про це інформують в пресслужбі ГСЧС України. Так, 23 серпня, в обідній час на лінію "101" надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка заявила, що її дочки потрібна допомога рятувальників. Жінка пояснила, що її неповнолітня донька гралася у дворі їхнього будинку і, пожартувавши, засунула голову в металевий паркан. Однак висунути її у дівчинки не вийшло. Батьки також намагалися допомогти дитині звільнитися, але спроби виявилися марними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини