Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії миші «захопили» ферми і супермаркети (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії миші «захопили» ферми і супермаркети (ВІДЕО)

Миші вже покусали трьох людей

21 березня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

У штаті Новий Південний Уельс, розташованому на південному сході Австралії, справжнє нашестя мишей. На кадрах видно, що земля на фермі практично укрита гризунами, які не тільки швидко бігають, а еще й кусають людей.

В Австралії миші «захопили» ферми і супермаркети (ВІДЕО)

В Австралії нашестя мишей / скриншот з відео

Фермери помітили таку велику кількість гризунів, коли збирали урожай. Миші буквально "захопили" господарство, вони бігають по кімнатах, шафах, на кухні й так далі. Підприємці бояться, що гризуни зіпсують їм сіно, яке вони заготовили на зиму. І впоратися з ними складно, оскільки вони дуже швидко розмножуються. Плюс до всього, їх кількість збільшується через рясні дощі, які зафіксували на сході країни.

"Вночі земля просто рухається з тисячами мишей, вони просто тікають навколо", - сказав фермер Рон Маккей телеканалу ABC.

Але крім ферм, гризуни "атакували" ще й супермаркети. Один з власників магазину розповів, що в день виловлює понад 400-600 мишей і витрачає 6 годин на те, щоб прибрати бруд і екскременти, які вони залишають. Зараз їжу він зберігає в герметичних контейнерах. У магазині часто чути неприємний запах, оскільки багато гризунів вмирають прямо в приміщенні.

В Австралії миші «захопили» ферми і супермаркети (ВІДЕО) - фото 2

Також в Департаменті охорони здоров'я повідомили, що миші покусали вже 3 осіб.

Нагадаємо, що мешканка Кривого Рогу розповіла, що придбала в магазині пачку гречки, а всередині її очікував неприємний "сюрприз" — дохла миша. Жінка радіє, що не встигла нагодувати крупою сім'ю, а вчасно помітила таку "добавку" до продукту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Східна Африка опинилася на межі голоду через нашестя сарани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини