Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії випустили джин з генералом Валерієм Залужним
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії випустили джин з генералом Валерієм Залужним

Австралійська компанія випускає алкогольні напої з етикетками з зображенням Залужного, пса Патрона та на честь визволення Херсона. Частина коштів йде на допомогу Україні.

31 липня 2023, 11:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Австралійська компанія Sunshine & Sons запустила у виробництво джин під назвою General's на якому зображено головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

В Австралії випустили джин з генералом Валерієм Залужним

В Австралії випустили джин з генералом України Валерієм Залужним

Посол України в Австралії Василь Мірошниченко відвідав потужності виробництва компанії Sunshine & Sons та поспілкувався з засновником Меттом Гобсоном. У результаті співпраці компанія жертвує 34 долари з кожної проданої пляшки джину General's з зображенням Валерія Залужного на допомогу Україні. Кошти підуть на закупку металошукачів, які будуть використовуватись для розмінування українських територій.

Повна назва напою General's Friendship Gin. Його презентація відбулась 30 липня, щоб відзначити Міжнародний день дружби. Пляшка має об'єм 700 млн та продається за 99 доларів. На етикетці австралійського джину зображено генерала Валерія Залужного, якого журнал Time назвав одним із 100 найвпливовіших людей світу у 2022 році.

"За дружбу та відновлення миру", — пишуть виробники на пляшці українською та англійською мовами.

Оформлення етикетки було здійснене українським вуличним художником Юрієм Краснощоком. Серія має обмежений випуск у 5 тис. пляшок.

"Любов до наших ближніх означає, що війни завжди закінчаться, а мир завжди повернеться. Ми сподіваємося, що генерал Валерій Залужний і сини і дочки України незабаром побачать цей день", — говорять у компанії Sunshine & Sons.

Крім етикетки з генералом Залужний австралійська компанія також випускає джин під назвою Kherson Liberation Gin і Patron Vodka. Таким чином австралійський виробник вже зібрав понад 150 тис. доларів на допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що полковник ЗСУ назвав позивний Валерія Залужного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини