Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії військовий літак пролетів між хмарочосами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії військовий літак пролетів між хмарочосами

Пілот ВПС США назвав трюк австралійських льотчиків "дуже ризикованим" і "божевільним"

26 вересня 2021, 23:54
Поділіться публікацією:

23 вересня в австралійському Брісбені пройшла репетиція авіашоу на фестивалі Sunsuper Riverfire. Стратегічний літак Boeing C-17A Globemaster III пролетів поруч з хмарочосами і офісними будівлями на висоті 300 і близько 90 метрів. Відео тренувального польоту виклали Королівські ВПС Австралії на Reddit. І воно захоплює дух!

В Австралії військовий літак пролетів між хмарочосами

Австралія - фото з відкритих джерел


"Великий, повільний і громіздкий вантажний реактивний літак C-17 Globemaster III, можливо, далеко не перший літак, який приходить в голову для виконання божевільних повітряних трюків, але це не завадило льотному екіпажу ВПС Австралії зробити це", — написало видання Task & Purpose .

Пілот ВПС США назвав трюк австралійських льотчиків "дуже ризикованим" і "божевільним".


"Якщо льотчики не розрахують час або повільно відреагують, літак вріжеться в будівлю. Дуже ризиковано", — сказав він виданню.


У соцмережах поділилися кадрами і знімками цього ж літака, коли він пролітає на низькій висоті. Не дарма дуже багато хто відчув емоції, пов'язані з терактом 11 вересня в США.


Нагадаємо, з Афганістану евакуювали українців з сім'ями та інших громадян. На літаку, що вилетів з території країни знаходиться близько 100 осіб. Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України в Facebook. Відомо, що завдяки успішним переговорам стала можливою чергова евакуаційна місія громадян з Афганістану. Літак вже вилетів в міжнародний аеропорт України прибуде протягом доби. Повідомляється, що 23 вересня вранці цивільний літак з українцями на борту вилетів з аеропорту Кабула. Здійснення рейсу стало можливим завдяки міжнародним переговорам, які тривали кілька днів. До участі в переговорах приєдналися не лише українські дипломати, а й представники Пакистану, Туреччини, Катару і Афганістану. За даними управління розвідки, Україна увійшла в десятку країн Європи з найвищими результатами по евакуації цивільних осіб з Афганістану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини