Головна Новини Світ Беларусь Арахамія розкрив обіцянку Лукашенка Україні, яку той досі стримує
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розкрив обіцянку Лукашенка Україні, яку той досі стримує

Давид Арахамія заявив, що Лукашенко обіцяв, що білоруські солдати не зайдуть до України

25 листопада 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

У перші дні повномасштабного вторгнення російських військ в Україну самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зізнався, що не може заборонити росіянам використовувати інфраструктуру та розпочати вторгнення з території його країни, але пообіцяв, що не вступить у війну і білоруських солдатів точно не буде на території України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю журналістці Наталії Мосійчук зробив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Арахамія розкрив обіцянку Лукашенка Україні, яку той досі стримує

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Глава "слуг народу" у парламенті зазначив, що Олександр Лукашенко тоді у розмові зізнався, що не може заборонити росіянам користуватися інфраструктурою Білорусі, запускати ракети з її території та перетинати кордон України. Але він тоді гарантував, що жоден білоруський солдат не перетне кордон України.

"Ми цьому не повірили, багато разів були провокації, коли нам казали, що переодягнені білоруські солдати воюють, але потім це все завжди не підтверджувалося. Тобто він тут, треба віддати належне, слово досі тримає", — зізнався Давид Арахамія.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко засудив відсутність Вірменії на засіданні сесії Ради Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ), назвавши позицію Єревана "демаршем".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Давид Арахамія пояснив, чому Росія чекає згоди від України якнайшвидше розпочати переговори.

Раніше "Коментарі" писали – чому Путін не може тримати солдатів в Україні вічно: який сценарій найнебезпечніший для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини