Головна Новини Світ Беларусь Білорусь готується до війни: співробітникам МНС виділили зброю, перевіряють укриття
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь готується до війни: співробітникам МНС виділили зброю, перевіряють укриття

У Білорусі співробітників МНС разом із військовими готують до військових дій.

17 жовтня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

У Білорусі вже навіть не приховують, що готуються до війни з Україною, проводять заходи, які свідчать про підготовку до серйозного протистояння. Так у Білорусі частині співробітників МНС виділили зброю, щоб "захищати батьківщину" у разі бойових дій, також у країні тренуються проводити евакуацію населення та розповідають про укриття. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу ОНТ розповів голова МНС Білорусі Вадим Синявський.

Білорусь готується до війни: співробітникам МНС виділили зброю, перевіряють укриття

Вадим Синявський. Фото: з відкритих джерел

Глава МНС пояснив таку підготовку співробітників МНС необхідністю бути готовими діяти у військових умовах, коли потрібно буде розпочинати захист держави на випадок війни. у МНС посилаються на доручення самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, яке було виконане.                               

За словами Синявського, Міноборони Білорусі було передано МНС-никам зброю, особовий склад пройшов навчання. Відповідно у разі потреби співробітники МНС нарівні з армією будуть готові розпочати виконання поставлених завдань.

Вадим Синявський дав зрозуміти, що білорусам потрібно готуватися до ракетних ударів, повідомивши, що в країні є понад 5000 різних бомбосховищ.

Синявський додав, що керівництво Білорусі робить все можливе, щоб уникнути негативного сценарію, але на випадок непередбачених обставин та виникнення військових дій все має бути готовим.

Читайте на порталі "Коментарі" — сьогодні вранці окупанти, масово використовуючи іранські дрони-камікадзе, атакували Київ . Частину дронів вдалося збити, але все ж таки є "прильоти".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини