Головна Новини Світ Беларусь Білоруські опозиціонери вийшли на зв'язок після дня тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруські опозиціонери вийшли на зв'язок після дня тиші

Іван Кравцов та Антон Родненков на даний момент перебувають в Києві

8 вересня 2020, 17:37
Поділіться публікацією:

Білоруські опозиціонери Іван Кравцов та Антон Родненков вийшли на зв'язок з Києва. Про це повідомляє прес-служба Координаційної ради Білорусі.

Білоруські опозиціонери вийшли на зв'язок після дня тиші

За даними прес-служби, Кравцов і Родненков зараз знаходяться в Києві, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує. Офіційна причина їх перебування в столиці поки невідома, не виключено, що тут вони ховаються від білоруських спецслужб.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на кордоні з Білоруссю була затримана Марія Колесникова , яка разом з Кравцовим і Роднєнкова рухалася в напрямку України. Офіційно невідомо, чому опозиціонерка не змогла потрапити в Україну. За однією з версій, на високій швидкості випала з автомобіля. За попередніми даними, зараз Колесникова перебуває в одному з СІЗО на батьківщині.

Світлана Тихановська, яка зараз також перебуває за межами Білорусі, звернулася до президента країни Олександра Лукашенка з вимогою негайно звільнити Колесникову.

"Марія Колесникова повинна бути звільнена негайно, як і всі раніше затримані члени Координаційної Ради та політв'язні. Завдання Координаційної Ради — бути платформою для переговорів. Іншого рішення немає, і Лукашенко повинен це усвідомити. Не можна тримати народ в заручниках. Викрадаючи людей серед дня, Лукашенко демонструє свою слабкість і страх ", — заявила Тихановська.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини