Головна Новини Світ Беларусь Білорусь не прагне воювати в Україні - Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь не прагне воювати в Україні - Лукашенко

Лукашенко заявив, що його країну нібито намагаються втягнути у війну в Україні, але Мінськ цього не прагне

2 липня 2022, 20:28 comments1281
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його країна не прагне воювати в Україні. Про це він заявив на урочистих зборах з нагоди Дня незалежності Білорусі, повідомляють білоруські ЗМІ.

Білорусь не прагне воювати в Україні - Лукашенко

Лукашенко

"Нас , як і раніше, намагаються втягнути у війну в Україні. Мета одна — одним махом розібратися і з Росією, і з Білоруссю. Вони нібито переживають, заявляють з України, що не хотіли б, щоб білоруські війська вторглися через північний кордон до України. не слухайте їх! Вони були б раді (я це знаю точно), якби ми туди увійшли. Їм це треба...", — заявляє Лукашенко.

Також Лукашенко запевнив, що його країна не прагне воювати в Україні.

"Ще раз повторюю вам те, що говорив рік і більше тому: ми не прагнемо воювати в Україні", — заявив Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що потужний врив потрапив на відео: на Запоріжжі злетів на повітря російський склад боєприпасів (ВІДЕО). Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що вибух небачених розмірів : ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ на сході України (відео). За неперевіреною інформацією, удару по сховищу завдали в Попасній. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що на півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку. На Південному напрямі ЗСУ продовжують наступати. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що   Борис Джонсон отримав звання почесного громадянина Одеси, що відомо. Труханов заявив, що вдячний прем'єр-міністру Великобританії Борису Джонсону за підтримку України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 липня 2022, 20:10

Після розборки з Путіним, треба буде допомогти білорусам позбутися віп-злочинців. Або військовий маневр на Москву через Білорусь. Одночасно притягти до відповідальності тих негідників.


Новини