Головна Новини Світ Беларусь Білорусь продовжує готуватися до війни: в армії проводять перевірку переходу на воєнний час
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь продовжує готуватися до війни: в армії проводять перевірку переходу на воєнний час

У Мінську в рамках "раптової перевірки" вирішили перейти на воєнний час

28 грудня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

У Білорусі проводяться заходи щодо переведення з мирного на воєнний час. Вони проходять у рамках "раптової перевірки" військ, яка, очевидно, продовжує тривати на території країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Білорусі.

Білорусь продовжує готуватися до війни: в армії проводять перевірку переходу на воєнний час

Білоруські війська. Фото: t.me/modmilby

"Відповідно до плану раптових перевірок рівня бойової та мобілізаційної готовності, затвердженого начальником управління служби військ Збройних Сил, у Мінській військовій комендатурі проводиться комплекс заходів щодо переведення з мирного на воєнний час", — йдеться у повідомленні.

Як стверджується, основна мета заходу — нібито перевірка знань військовослужбовців та оцінка їхніх дій під час приведення військової частини у вищу міру бойової готовності.                                                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський та білоруський диктатори – Володимир Путін та Олександр Лукашенко – знову проводять очні переговори (напевно, десяті за рік). Наразі спілкуються на неформальному саміті глав СНД у Санкт-Петербурзі. Тим часом стало відомо, що частини російської танкової армії перекинуто до Республіки Білорусь (РБ) – нібито для навчання. Які прогнози щодо подальшого залучення Білорусі у війну проти України? Чи на це піде Лукашенко? Чи ми готові? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни заявили, що сили росіян на Бахмутському напрямку виснажені: коли кульмінація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/21287
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини