Головна Новини Світ Беларусь Білорусі відмовили в участі на "Євробаченні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусі відмовили в участі на "Євробаченні"

Організатори вважають, що нова пісня порушує умови конкурсу

27 березня 2021, 02:39
Поділіться публікацією:

Організатори міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" відмовили Білорусі в участі в конкурсі цього року, через те, що вже друга пісня білоруською групи порушує правила конкурсу та може нашкодити його репутації. Про це йдеться на сайті конкурсу.

Білорусі відмовили в участі на "Євробаченні"

Євробачення (фото з відкритого джерела)

"Європейський мовний союз і Reference Group, керуюча рада" Євробачення ", уважно вивчили нову заявку (Білорусі — ред.), Щоб оцінити її право на участь в конкурсі цього року. Був зроблений висновок, що нова пісня також порушує правила конкурсу", — йдеться в повідомленні.

Оскільки БТРК не змогла подати заявку протягом продовженого терміну, на жаль, Білорусь не братиме участі в 65-му конкурсі пісні "Євробачення" в травні ".

Нагадаємо, армянська телекомпанія AMPTV, яка займається питаннями участі Вірменії в Євробаченні, заявила про відкликання заявки на участь в конкурсі. Офіційною причиною стало те, що "терміни на підготовку конкурсанта виявилися вельми стислими". Крім цього, компанія посилається на "інші об'єктивні причини", які вплинули на прийняття керівництвом такого радикального рішення. Спостерігачі відразу пов'язали відмову від участі в музичному конкурсі зі складною аполітичною ситуацією в країні — протестами з вимогою про відставку прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна через те, що він підписав мирні угоди з Азербайджаном після того, як між країнами розгорівся конфлікт із -за Нагірного Карабаху.

Через постійні акції протесту в Вірменії участь в Євробаченні перестало бути першочерговим завданням. Нагадаємо, на музичному відборі в Роттердамі виступить The Roop. У фіналі національного відбору він отримав найбільше голосів глядачів і журі. Прогнози букмекерів Eurovisionworld пророкують перемогу на конкурсі 2021 саме Литві, яка на цей момент знаходиться в фаворитах міжнародних оглядачів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини