Головна Новини Світ Беларусь Білоруські військові готові заочно здаватися в полон - зв'язуються з українською владою
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруські військові готові заочно здаватися в полон - зв'язуються з українською владою

Українські Збройні Сили готові до будь-якого перебігу подій, і ворогові на території України просто нічого робити

23 березня 2022, 16:52 comments1492
Поділіться публікацією:

Свідомі білоруські військові вже почали зв'язуватися з українською владою, висловлюючи прохання – взяти їх у полон, якщо Білорусь офіційно вступить у війну з Україною. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на слова прес-офіцера командування Сухопутних військ ЗСУ Володимира Фітьо в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Білоруські військові готові заочно здаватися в полон - зв'язуються з українською владою

Білоруські військові. Фото: з відкритих джерел

Незважаючи на те, що білоруська влада практично щодня заявляє, що Білорусь не вводитиме свої війська в Україну, західна та українська розвідки разом сигналізують високу ймовірність, що білоруські війська таки вторгнуться в Україну. Розуміють це, мабуть, і самі білоруські військові. Тому вже зараз деякі з них уже зараз намагаються вийти на українську владу з проханням – взяти їх у полон у разі, якщо все ж таки буде віддано наказ іти в наступ.

Володимира Фітьо зазначив, що ВСУ сьогодні готові до будь-якого ходу подій та ворожих військ на території України точно нічого робити. Ворог та окупант буде розбитий. Білоруські військові, котрі за цей час уже розуміють, що насправді відбувається на території України, це розуміють. Тому вже є прецеденти, що білоруські військові намагалися зв'язатися з представниками української влади з проханням – взяти їх у полон, у разі, якщо все ж таки відбудеться наступ білоруських військових.

Зазначимо, канал CNN в одній з недавніх публікацій назвав ймовірність приєднання Білорусі до війни в Україні на російській стороні дуже високою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні триває вже 28-й день: чого чекати найближчим часом – розповіли експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини