Головна Новини Світ Беларусь Через санкції Googlе заблокував YouTube-канал Слідчого комітету Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Через санкції Googlе заблокував YouTube-канал Слідчого комітету Білорусі

На цьому скріншоті можна побачити, що обліковий запис вимкнено

3 листопада 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

Офіційний Google-аккаунт та YouTube-канал Слідчого комітету Білорусі було заблоковано. Про це повідомляє білоруське державне інформаційне агентство БелТА. Офіційна представниця СК Юлія Гончарова розповіла журналістам, що причиною блокування Google-акаунта стало застосування санкцій щодо Слідчого.

Через санкції Googlе заблокував YouTube-канал Слідчого комітету Білорусі

Googlе - фото з відкритих джерел


"На даному скріншоті можна побачити, що аккаунт "вимкнений відповідно до правил обмеження експорту та застосування санкцій і не може бути відновлений"., — сказала представниця СК.


Отже, ролики, які містилися на каналі, не підлягають відновленню. Канал СК все ще відображається в пошуковій системі, проте на сторінці, де він розміщений, міститься напис: “Ця сторінка недоступна. Спробуйте пошукати щось інше”.


Нагадаємо, американська компанія Google додала новий інструмент для своєї пошукової системи. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії. Розробники відомого пошуковика дозволять користувачам видаляти фотографії підлітків та дітей з результатів пошуку за зверненням їх самих або їхніх батьків. Таким чином, у компанії надають новий інструмент неповнолітнім користувачам для контролю над своїми фотографіями, які видаються в пошуковій системі. Представники компанії заявили, що відтепер будь-яка людина віком до 18 років, а також її батьки або опікуни зможуть відправити запит на видалення фотографій, виконавши кілька нескладних кроків. Після цього вони більше не будуть відображатися у вкладці "Зображення" або як ескізи в жодній функції пошуку. Для видалення зображення потрібно заповнити анкету. У ній потрібно вказати ініціали та вік неповнолітнього, фотографію якого користувач має намір видалити з пошуку. Також до анкети потрібно прикріпити URL-зображення та адреси сторінок результатів пошуку, що містять цю фотографію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини