Головна Новини Світ Беларусь До Білорусі прибула комісія Міноборони РФ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

До Білорусі прибула комісія Міноборони РФ: подробиці

До Білорусі з інспекцією приїхав командувач сухопутних військ Росії

12 січня 2023, 15:25 comments1227
Поділіться публікацією:

В Білорусь прибув головнокомандувач сухопутних військ РФ Олег Салюков. Він перевірив, як відбувається підготовка російських окупантів на військових базах РФ, розташованих на території країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Білорусі.

До Білорусі прибула комісія Міноборони РФ: подробиці

Російський генерал Олег Салюков у Білорусі. Фото: t.me/modmilby

"До Білорусі прибула комісія Міністерства оборони Російської Федерації на чолі з Головнокомандувачем Сухопутними військами генералом армії Олегом Салюковим", — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що він провів інспекцію у військових частинах та підрозділах російських окупантів, що знаходяться на території Білорусі.

Салюков проінспектував, наскільки російські військові готові виконати завдання та забезпечувати "безпеку Союзної держави".

Як повідомлялося, у Білорусі заявили про так зване "нарощування" ППО спільно з російськими окупантами. Там прозвітували, що зенітники вже вступили у бойове чергування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: названі ключові складові цьогорічної поразки Росії – чи є вже перспективи.

Також видання "Коментарі" повідомляло — після серії невдалих штурмів Бахмута, російські окупанти кинули величезні сили на взяття Соледара на тій самій півночі Донеччини. Їхні пропагандисти, а також голова ПВК "Вагнера" Пригожин, найманці якого беруть активну участь у цих боях, кілька разів заявляли про захоплення Соледара. Однак, як запевняє Міністр оборони США Ллойд Остін, а також президент України Володимир Зеленський, ці дані не відповідають дійсності. Про що говорять маніакальні атаки росіян у Донецькій області та відверта брехня пропагандистів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/21656
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини