Головна Новини Світ Беларусь «Гудбай Америка»: на Білоруському ТБ розкажуть про нелегку долю штурмовиків Капітолію
commentss НОВИНИ Всі новини

«Гудбай Америка»: на Білоруському ТБ розкажуть про нелегку долю штурмовиків Капітолію

У Лукашенка все частіше ретранслюють тези, зручні для Кремля

9 листопада 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Американець Еван Нойман, який розшукується ФБР за участь у штурмі Капітолію, утік у Білорусь та просить політичного притулку. Пересування його, за його ж словами, — не менш показові: спочатку Італія, куди він нібито поїхав у ділову поїздку, а потім через Швейцарію, Німеччину Польщу він прибув до Житомира, де жив на орендованій квартирі чотири місяці, а потім утік у Білорусь, коли зрозумів, що за ним слідкує СБУ. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише політолог Олеся Яхно.

«Гудбай Америка»: на Білоруському ТБ розкажуть про нелегку долю штурмовиків Капітолію

Еван Нойман. Фото: телеканал «Білорусь 1»

На думку політолога, історія не така вже й безглузда, як може здатися на перший погляд. У тому сенсі, що в Олександра Лукашенка це марення, очікувано, використовують із пропагандистською метою. І довго чекати не довелося – вже в середу на білоруському телебаченні вийде документальний фільм про Ноймана під назвою "Гудбай Америка".

"І, нарешті, на третій погляд, це ще один доказ того (разом зі штучною міграційною кризою, що створюється Білоруссю для країн ЄС), що Лукашенко чим далі, тим більше ретранслюватиме і реалізуватиме російські пропагандистські завдання та деструктивні дії щодо Заходу", – зазначив політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — штурм польського кордону мігрантами не припиняється. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю для видання "Коментарі" розповіли, чого насправді добивається Олександр Лукашенко та чому до операції на кордоні Польщі причетний Кремль.

Також раніше читайте на порталі "Коментарі" – Путін та Лукашенко хочуть єдину символіку для Союзної держави, робота вже розпочалася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини