Головна Новини Світ Беларусь Хочуть діалогу із Заходом: про що говорили на зустрічі Путін і Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочуть діалогу із Заходом: про що говорили на зустрічі Путін і Лукашенко

Путін та Лукашенко заявили про посилення економічної співпраці

19 грудня 2022, 17:12 comments1271
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін та невизнаний світом президент Білорусі Олександр Лукашенко нібито говорили про економічну співпрацю між своїми державами. А Лукашенко навіть сказав про "необхідність діалогу із  Заходом". Про це повідомляють російські ЗМІ. 

Хочуть діалогу із Заходом: про що говорили на зустрічі Путін і Лукашенко

Володимир Путін та Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

На відкритій частині зустрічі Путін заявив, що економіка — це "пріоритет у стосунках між Росією та Білоруссю". Окрім цього, він сподівається, що товарооборот між двома державами зросте.

Лукашенко сказав, що  "його країна та РФ знаходять спільні відповіді на загрози". Також він звернувся до цивілізованого світу та закликав "прислухатись до голосу розуму та відновити безпековий діалог з Росією". 

Самопроголошений президент Білорусі заговорив про наслідки санкцій та необхідність співпраці з Росією, щоб "забезпечити благами своїх громадян". 

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що одразу три літаки Путіна прикривали його шлях до БілорусіБорт Володимира Путіна увійшов у повітряний простір Білорусі, перед цим із Москви та Санкт-Петербурга злетіли ще 2 літаки, ймовірно, щоб відвернути увагу від повітряного судна, на якому знаходиться президент Росії. Усе це вкотре показує, що у Кремлі дедалі більше побоюються за долю диктатора, прибрати якого дедалі більше охочих. Повідомляється, що до повітряного простору Білорусі увійшов Іл-96-300ПУ з реєстраційним номером RA-96022. Борт вилетів із Санкт-Петербурга о 14:25 за місцевим часом. Номер рейсу – RSD111. Швидше за все, для конспірації о 14:30 з московського аеропорту "Внуково" було піднято інший Іл-96-300ПУ з номером RA-96020. Номер рейсу – RSD1/RSD001.                  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

yyuyu

19 грудня 2022, 17:15

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини