Головна Новини Світ Беларусь Іранські інструктори приїхали до Білорусі: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Іранські інструктори приїхали до Білорусі: навіщо

До Білорусі прибули іранці для допомоги росіянам з дронами

23 жовтня 2022, 17:19
Поділіться публікацією:

До Білорусі прибули інструктори з Ірану, що можуть координувати запуск дронів-камікадзе Shahed-136 по  інфраструктурних об'єктах України.  Про це повідомляють у Центрі національного спротиву.

Іранські інструктори приїхали до Білорусі: навіщо

Іранські фахівці прибули на допомогу росіянам (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що групу інструкторів з Ірану, офіцерів Корпуса вартових Ісламської революції помітили у селі Микулічі в Гомельській області. Усіх їх посилено охороняють окупанти з Росгвардії та офіцери ФСБ.

 Білоруські партизани повідомляють, що самі ці інструктори координували запуски ворожих дронів по інфраструктурних об'єктах на Київщині, заході та півночі України. 

 Стало відомо, що під контроль російської армії повністю перейшли авіабази у Барановичах та Ліді. Їх і далі використовують  для завдання ударів по території України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Іркутську на житловий будинок впав російський винищувач СУ. За попередніми даними в Іркутську на житловий двоповерховий будинок впав російський винищувач СУ. Таке повідомлення оприлюднив губернатор Іркутської області Росії Ігор Кобзєв. За інформацією наданою губернатором відомо, що будинок знаходився на вулиці Пржевальського. Винищувач мав категорію СУ-30. Наразі військові та пожежні підрозділи виїхали на місце падіння. Російська влада повідомила про смерть обох пілотів, жертви серед мирного населення відсутні. За інформацією українського кореспондента Андрія Цаплієнка і мешканців Іркутська два літаки СУ-30 брали участь у польотах над містом. Один з винищувачів успішно сів на базі, тоді як інший продовжував політ, а екіпаж впродовж 20 хвилин не відповідав на повідомлення.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини