Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко наказав надрукувати в Білорусі мільярди доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко наказав надрукувати в Білорусі мільярди доларів

Лукашенко переконаний, що долар - це просто папірець

30 жовтня 2020, 11:43 comments1412
Поділіться публікацією:

У Білорусі на засіданні ради безпеки Національний банк держави відзвітував самопроголошеному президенту Олександру Лукашенко про швидкий дефіцит іноземної валюти всередині країни. У Білорусі кажуть, що у них може різко подорожчати долар і євро, що заморозить всі плани по імпорту. У зв'язку з цим одіозний лідер країни зробив сенсаційну заяву, передає "Панорама".

Лукашенко наказав надрукувати в Білорусі мільярди доларів

Лукашенко переконаний: що Білорусь не повинна зіткнутися з цією проблемою. Тому він вже дав доручення Нацбанку надрукувати 4 мільярди доларів і 750 мільйонів євро для закриття потреб бюджету до кінця 2020-го.

"Мені ось голова Нацбанку сказав, що у нас проблеми, валюта з країни витікає, в обмінниках більше немає доларів. Я такий посміявся і сказав, що ж ти Паша за банкір такий? Долар — це ж просто папірець, що у нас верстата в країні немає? Візьміть і надрукуйте цей клятий долар, не ганьбіть ", — сказав Лукашенко.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський скасував намічений на жовтень візит до Білорусі. Водночас Міністерство закордонних справ України визнало Олександра Лукашенка нелегітимним президентом Білорусі. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, як будуть далі розвиватися відносини між країнами і які ризики це несе для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини