Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко напророкував Україні "крах" під час візиту до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко напророкував Україні "крах" під час візиту до Путіна

За словами Олександра Лукашенка, зараз тиск дуже сильний на Україну

25 грудня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

До російського президента Путіна прибув самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. У Росії він зробив нову заяву про війну в Україні. Про це пише "Белта".

Лукашенко напророкував Україні "крах" під час візиту до Путіна

Олександр Лукашенко та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У Санкт-Петербурзі Лукашенко почав розмірковувати, чи є шанс "вирішити" війну в Україні наступного року.

"Думаю, що лише шанс. Будемо з ними якось щільніше працювати, щоб вони розуміли, що це єдиний шанс", — заявив Лукашенко.

Також Лукашенко додав, якщо українці не скористаються, то буде взагалі крах.

"Тиск дуже сильний уже. Ви, напевно, по пресконференції Зеленського помітили, що він починає розуміти", — додав Лукашенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко зробив новий прогноз щодо війни і дорікнув ЗаходуСамопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зрадів через те, що в США не припиняються внутрішні з'ясування між Білим домом і Конгресом щодо допомоги Україні. Це, на думку, білоруського диктатора, є добрим знаком про те, що "Україна буде наша". Лукашенко запевняє, що Україна для США вже відходить на другий план, а президент Володимир Зеленський нібито готується покинути країну. 

За його словами, керівники України не зуміли наперед прорахувати ситуацію і тому виявилися втягнутими в авантюру. Олександр Лукашенко заявив, що з Україною станеться приблизно те саме, що нещодавно сталося з Афганістаном, тому що США далеко від України і вони нібито не зацікавлені у постійній підтримці країни. Лукашенко заявив, що не сумнівається, що Білорусь і Росія будуть разом з Україною, тому що "це наш регіон". Не вірить також Лукашенко у тривалу підтримку України з боку Європейського Союзу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини