Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко озвучив погрози Кремля, закликавши Зеленського не зволікати з переговорами
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко озвучив погрози Кремля, закликавши Зеленського не зволікати з переговорами

Самопроголошений президент Білорусі вважає, що якщо Київ і далі не погоджуватиметься на переговори з Москвою, то тим самим він прирече свою країну на повне знищення

24 листопада 2022, 12:30 comments1776
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський має зупинитися та піти на мирні переговори з Росією, якщо хоче уникнути величезних жертв та повного знищення України. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Слова Лукашенка цитує провладний Telegram-канал "Пул першого".

Лукашенко озвучив погрози Кремля, закликавши Зеленського не зволікати з переговорами

Олександр Лукашенко. Фото: PRESIDENT.GOV.BУ

"Все в руках України. Не тому, що я хочу зіпхнути цю тему на Зеленського та Україну. Справді, всі зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі – до того ж у величезній кількості – людей. Тяжко, важко, але треба зупинитися, треба це припинити, бо далі буде повне знищення України... Це не те, що Путін говорив якось задовго до "операції", що це загрожуватиме втратою державності – це буде знищення України. Треба зупинитися", – заявив білоруський диктатор.

Лукашенко також провів паралелі з подіями у роки Другої світової війни. Тоді, зазначив самопроголошений президент, загинуло 30 мільйонів людей, які були громадянами СРСР, але зараз "ніхто про це і не згадує", а з Німеччиною "готові не просто розмовляти, а співпрацювати та дружити".

Тому, впевнений Лукашенко, згодом Росії також вдасться відмитися від усіх злочинів, які вона скоїла на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міненерго дали втішний прогноз щодо світу: коли скоротиться дефіцит.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти продовжуватимуть свій ракетний терор в Україні. Втім, щоб підготуватися до такого удару, противнику знадобиться близько тижня. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник прес-служби ГУР Міноборони Андрій Юсов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/7527
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини