Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко побачив плюс у західних санкціях – запевняє McDonald's залишив Білорусь назавжди
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко побачив плюс у західних санкціях – запевняє McDonald's залишив Білорусь назавжди

11 листопада стало відомо, що McDonald's піде з Білорусі - натомість буде мережа ресторанів "Смачно - і крапка"

18 листопада 2022, 15:37 comments2465
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко каже, що вдячний Всевишньому за те, що у Білорусі перестали працювати ресторани швидкого харчування McDonald's. Білоруський диктатор упевнений, що з "розрізанням булочки" білоруси впораються самостійно. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на прес-службу самопроголошеного президента Білорусі.

Лукашенко побачив плюс у західних санкціях – запевняє McDonald's залишив Білорусь назавжди

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Дехто, особливо серед молоді і, мабуть, середнього віку, а може, і старшого, стали ахати і охати: "Ах, "Макдональдс" йде". Я думаю: слава тобі господи, що хоч іде! ... У нас що , булочку навпіл не можуть розрізати та впхнути в ці дві половинки шматочок м'яса, картоплі та салату? Господи, хто це споживає, не знаю", — заявив Лукашенко.

Він додав, що завжди агітував білорусів вживати свої продукти, а не харчуватись тим, що ввозиться з інших країн.

Білоруський диктатор наголосив, що "білоруси самі повинні робити те, що колись робив цей McDonald's, якщо комусь це треба, і навіть краще".

Варто зазначити, зараз у Білорусі відкрито 25 закладів McDonald's у шести містах. 11 листопада стало відомо, що McDonald's залишає ринок Білорусі – замість нього відкриється російська мережа ресторанів "Смачно — і точка".

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нові жорсткі заяви та наміри ЄС щодо Росії: про що вони говорять – до чого можуть призвести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини