Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко прокоментував погрози Польщі закрити кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко прокоментував погрози Польщі закрити кордон

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не радить полякам їхати до Росії через Донбас

22 листопада 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко погрожував польській владі поганими наслідками у разі закриття кордону з Білоруссю. Як передає видання "Коментарі", про це пише білоруське державне агентство БЕЛТА.

Лукашенко прокоментував погрози Польщі закрити кордон

Олександр Лукашенко. Фото: сайт президента Білорусі

Лукашенко зазначив, що польська влада вже звично поширює страшилки про те, що через міграційну кризу взагалі закриють кордон, тим самим позбавивши не лише біженців потрапляти до Польщі, а й самих білорусів.

За словами Лукашенка, якщо Польща ризикне вдатися до таких радикальних заходів, то наслідки будуть незворотними, адже таким чином фактично буде перекрито повідомлення зі Сходом. Поляки не розуміють, як вони тоді спілкуватимуться з Росією, Китаєм. При цьому Лукашенко припустив, що є можливість прокласти шлях через Донбас і Росію, але там хлопці різкі. Вони їх швидко збудують".

Далі Лукашенко поправив себе, зазначивши, що він образно порадив європейцям вирушати до України у бік Донбасу, а далі вже до Росії, адже насправді, наголосив Лукашенко, з боку Росії кордон закритий і потрапити до Росії буде неможливо.

Також Лукашенко зазначив, що своїми заявами Польща лише намагається залякати людей, але такі заяви є небезпечними тим, що вони можуть призвести до загострення ситуації, адже не кожен буде мовчки терпіти такі погрози.

Самопроголошений президент підкреслив, що план Польщі про те, щоб перекласти свої проблеми на Білорусь, точно не увінчається успіхом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенко не збирався передавати "вагнерівців" Путіну, але потім передумав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини