Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко прокоментував своє настільки довге правління
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко прокоментував своє настільки довге правління

Президент Білорусі ухильно відповів на питання російських журналістів

8 вересня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:








Президент Білорусі Олександр Лукашенко відповів на питання, чи не вважає він, що занадто довго керує країною. Про це його запитали журналісти в прямому ефірі телеканалу "Росія 1".

Лукашенко прокоментував своє настільки довге правління

Один з них, Євген Рожков, розповів, як це все відбувалося.

"Я запитав, невже тільки зовнішні причини стали причиною невдоволень. Він сказав, що є і внутрішні причини. І відповів він наступне (дивлюся, щоб не помилитися, тому що це цитата). Так ось він сказав: "Так, можливо, я трохи пересидів. Можливо, мене показують не тільки з телевізора, а й з праски та з чайника. Але дійсно тільки я зараз можу захистити білорусів", — розповів Рожков.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Світлана Тихановська знову звернулася до Лукашенка у справі про затримання Марії Колесникової.

"Марія Колесникова повинна бути звільнена негайно, як і всі раніше затримані члени Координаційної Ради та політв'язні. Завдання Координаційної Ради — бути платформою для переговорів. Іншого рішення немає, і Лукашенко повинен це усвідомити. Не можна тримати народ в заручниках. Викрадаючи людей серед булого дня, Лукашенко демонструє свою слабкість і страх ", — заявила Тихановська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини