Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко рекомендує білорусам "набити морду" суперникам на Олімпійських іграх
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко рекомендує білорусам "набити морду" суперникам на Олімпійських іграх

Білоруський диктатор відреагував на нейтральний статус атлетів з Білорусі, які будуть брати участь в Олімпійських іграх у Парижі.

1 травня 2024, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував обмеження для виступів білоруських спортсменів на Олімпійських іграх, зокрема дозвіл виступати на змаганнях під нейтральним прапором. За словами Лукашенка, у Білорусі все одно знатимуть, що це білоруський спортсмен.

Лукашенко рекомендує білорусам "набити морду" суперникам на Олімпійських іграх

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко розкритикував керівництво Олімпійських ігор, яке дозволило участь білоруським та російським спортсменам у нейтральному статусі.

"Те, що ці мерзотники творять у спорті, краще спорт не робить. Особливо олімпійський рух. Ви знаєте, у минулі часи на час олімпіад війни припинялися — це були мирні змагання", — заявив Лукашенко.

Щодо участі спортсменів з Білорусі, Лукашенко вказав, що це вибір кожного атлета. Крім того, білоруський диктатор наголосив, що нейтральний статус не має значення для Білорусі, адже в країні знають, що це їх спортсмен.

"Але якщо вже ти відібрався і їдеш туди в нейтральному статусі, набий їм морду, покажи їм, що ти справжній білорус. Ми все одно розумітимемо, що ти білорус, і коли ти вийдеш переможцем – це для нас хороша тема, щоб ми їм ще й політично морду набили", — сказав Лукашенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон запропонував тимчасове перемир'я у війні в Україні на час проведення Олімпійських ігор. На заяви Макрона відреагував Володимир Зеленський, а також відповів російський диктатор Володимир Путін.

Також "Коментарі" писали про росіянина, який образив українця під час гри Counter-Strike 2. Через мову ворожнечі російський кіберспортсмен отримав швидке покарання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини