Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів, коли російські війська виведуть із Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, коли російські війська виведуть із Білорусі

У який термін, за яким графіком виводити з Білорусі Збройні сили Російської Федерації, Лукашенко вирішить найближчим часом

14 лютого 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що рішення щодо виведення російських військ із Білорусі можуть ухвалити лише дві людини – це він сам і президент Росії Володимир Путін. Як передає портал "Коментарі", про це пише інформагентство "Белта" з посиланням на заяву Лукашенка під час розмови з екслідером Соціалістичної партії України Олександром Морозом.

Лукашенко розповів, коли російські війська виведуть із Білорусі

Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Лукашенко заявив, що звідусіль видаються вигуки, коли Росія виведе свої війська з Білорусі, усіх непокоїть це питання.

"Сьогодні кричать насилу: "Коли виведете війська? Слухайте, це наша справа із Путіним", – заявив Лукашенко.

Він додав, що найближчим часом у нього відбудеться зустріч із президентом Росії Путіним, на якій і буде прийнято рішення про те, коли та у якій кількості виводити російські війська.

Зазначимо, за даними розвідки, Москва стягнула до українських кордонів безпрецедентну кількість військ. Частина з яких була відправлена до Білорусі й також розташувалася біля українського кордону. Офіційний Кремль заявляє, що всі розмови про можливу російську агресію – вигадки та Росія не збирається нападати на Україну. Концентрацію військ поблизу українського кордону російське керівництво пояснює тим, що відбуваються масштабні військові навчання.

Ще раніше з'явилося попереджувальне повідомлення американських спецслужб, що Путін запланував початок вторгнення на 16 лютого.

Читайте також на порталі "Коментарі" – відбулася екстрена розмова Зеленського з Байденом експерти розповіли, що пообіцяли у Білому домі Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини