Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів про свої страхи: що сказав білоруський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів про свої страхи: що сказав білоруський диктатор

Білоруський диктатор майже не користується інноваційною технікою

20 січня 2024, 17:50
Поділіться публікацією:

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко розповів, що майже не користується мобільним зв'язком та загалом сучасними технологіями. Про це Лукашенко заявив у ході зустрічі з працівниками на китайському заводі Geely, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на газету "Наша ніва".

Лукашенко розповів про свої страхи: що сказав білоруський диктатор

Лукашенко боїться, що його можуть вбити. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко заявив, що відмовився від використання сучасних технологій через страх стати об'єктом стеження.

"Дехто з нас ображається: немає свободи слова, чогось не вистачає. Мобільний телефон контролює вас щомиті, коли ви носите його в кишені. З цим телефоном можна знищити будь-яку людину", — сказав білоруський диктатор.

Олександр Лукашенко розповів, що знає "про шкоду телефонів", а тому розмовляє "по мобільному близько однієї хвилини на місяць".

Зазвичай, додав диктатор Білорусі, він користується закритим видом зв'язку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони України зможуть здійснити новий великий контрнаступ на півдні, у напрямку Мелітополя не раніше, ніж через два роки. Американські та європейські офіційні особи припустили, що у 2024 році значної перемоги на полі бою не отримають ні Україна, ні Росія. Українська і російська армії занадто виснажені через значні втрати техніки і військових, щоби бути спроможними здійснити значні зрушення у 2024 році.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін не виключає, що найближчим часом російські загарбники можуть розпочати новий наступ на півдні та сході України. При цьому офіцер не вважає навіть "космічним сценарієм" новий наступ росіян на Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини