Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів за якої умови піде з посту президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів за якої умови піде з посту президента

Лукашенко заявив, що він бажає проведення чесних виборів

5 січня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Скандальний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий піти з посту глави держави лише за однієї умови. Він готовий передати владу тільки у випадку, якщо під час чесних виборів оберуть іншого кандидата. Про це Лукашенко повідомив представникам трудового холдингу "Горизонт".

Лукашенко розповів за якої умови піде з посту президента

Події в Білорусі - за якої умови Лукашенко передасть владу. Фото: РБК

"Я не ворог власному народу і собі перш за все. Я хочу, щоб в країні було тихо і спокійно. Напевно, ви й самі цього хочете. Якщо вам не подобається нинішній Президент, то тільки вибори можуть вирішити це питання. Тільки вибори" — заявив глава держави.

Лукашенко назвав протестувальників меншістю, яка заблукала у своїх переконаннях. Проте за його словами, він думає навіть про них та називає "своїми" людьми.

Також під час свого виступу Олександр Лукашенко закликав громадян дотримуватися правопорядку та думати не про себе, а про майбутнє та дітей.

Нагадуємо, що раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко поділився своєю мрією. Він сподівається, що народ колись віддячить йому за все, що він зробив разом зі своєю командою. Тож його новорічним бажанням у цьому році стало просте "спасибі" від білоруських громадян.

Раніше Лукашенко повідомляв, що низка країн втручається в державні справи Білорусі. Зокрема європейські держави прямо пропонують змінити владу та устрій Білорусі. В інакшому випадку країні загрожуватимуть санкції, які вплинуть на економіку та інфраструктуру. Глава Білорусі назвав таке втручання цинічним.

Також, сайт "Коментарі" рекомендує прочитати матеріал-прогноз про те, яку відповідь на дії США дадуть Лукашенко і Кремль та як ситуація в Білорусі відіб'ється на Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини