Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко сказав, коли віддасть наказ військам наступати
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко сказав, коли віддасть наказ військам наступати

Лукашенко поскаржився на погане самопочуття після прочитання світової преси.

29 серпня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруська армія не вступатиме у війну, доки ворог не загрожуватиме безпосередньо території країни. Це коментар на тлі чуток про можливий вступ білоруських військ у війну проти України.

 Лукашенко сказав, коли віддасть наказ військам наступати

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Лукашенко під час обговорення з підлеглими створення нового пропагандистського ресурсу наголосив, що білоруські медіа "не вигадують і не брешуть", на відміну від інших країн. Він висловив своє обурення тим, як його дії і заяви висвітлюють у світових ЗМІ, зазначивши, що жодних наказів про участь у війні за межами Білорусі не було й не буде. Лукашенко заявив, що Білорусь воюватиме лише тоді, коли ворог прийде на її територію з "поганими намірами".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко здивував новою заявою про вступ в війну Олександру Лукашенку нібито пропонують відвернутися від Росії та приєднатися до України в боротьбі проти окупаційної агресії. Про це президент Білорусі заявив на республіканській педагогічній раді.

 За його словами, з різних джерел надходять пропозиції, які йому важко прийняти. "Нам постійно радять відступити тут, віддати там, ідучи аж до того, що мені рекомендують кинути Росію та встати на бік України. Говорять, що натомість НАТО розмістить свої війська біля Смоленська. Таких пропозицій я отримую багато, але 99% з них абсолютно неприйнятні для нас", – заявив Лукашенко.

Однак, як завжди, він вирішив не розкривати подробиць та імен тих, хто висуває такі ідеї. Лукашенко наголосив, що Білорусь опинилася у "дуже складній ситуації", пов'язуючи це з війною на півдні та загрозами з боку Заходу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини