Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко сказав, що думає про «формулу Зеленського» і запропонував Заходу зіграти з РФ у гру
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко сказав, що думає про «формулу Зеленського» і запропонував Заходу зіграти з РФ у гру

Так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко відзначив, що війну в Україні треба завершувати переговорами. За його словами, Захід повинен погодитися зіграти з країною-терористом внічию

25 квітня 2024, 15:43 comments1218
Поділіться публікацією:

Як стверджує Олександр Лукашенко, буцімто на фронті в Україні утворився цугцванг, де ні українські військові, ні російські загарбники не можуть взяти гору. Втім, він визнав, що якійсь рух на фронті все ж відбувається, проте це не те, що влаштувало б котрусь зі сторін військового конфлікту. Тобто, підкреслив Лукашенко, склалася патова ситуація.

Лукашенко сказав, що думає про «формулу Зеленського» і запропонував Заходу зіграти з РФ у гру

Олександр Лукашенко

В цьому разі, заявив Лукашенко, щоб вийти із цугцвангу потрібно почати мирні переговори. На його думку, за основу можна взяти так звані стамбульські домовленості. При цьому він додав, що нові мирні угоди не будуть точною копією того, про що домовлялися в Стамбулі.

При цьому так званий президент Білорусі прокоментував також і мирну формулу президента Володимира Зеленського, яку мають обговорити в Швейцарії на Глобальному саміті миру.

За його словами, ця формула є, безумовно, патріотичним рішенням, проте, його нереально втілити у життя. При цьому Лукашенко відзначив, що всі керівники західних спецслужб говорять про те, що необхідно зробити все, аби не допустити перемоги кремлівського диктатора Володимира Путіна.

"Якщо ви наполягаєте, що не можна, то це момент для переговорів. Зіграйте внічию на цьому етапі",
 - озвучив чергову безглузду ідею Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що в Кремлі буцімто не проти того, щоб почати мирні переговори на основі стамбульських домовленостей, але з нюансами. Як відзначив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, за час війни сталося багато всього нового, в тому числі і того, що в Конституції РФ з’явилися так звані "нові регіони", які були захоплені в Україні.

Окрім того, президент Володимир Зеленський заявив, що РФ має план, як зірвати Глобальний саміт миру, оскільки вона і далі хоче продовжувати війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини