Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко та Шойгу зробили заяви про переговори з Україною: що кажуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко та Шойгу зробили заяви про переговори з Україною: що кажуть

Лукашенко вважає, що за стіл переговорів треба сідати без попередніх умов

30 жовтня 2023, 17:30 comments10251
Поділіться публікацією:

Лукашенко знову зробив заяву про війну. За його словами, Україні та Росії треба сідати за стіл переговорів. Водночас очільник оборонного відомства Росії заявив, що вони нібито готові до розмови. Про це йдеться в одному із пабліків, який цитує Лукашенка.

Лукашенко та Шойгу зробили заяви про переговори з Україною: що кажуть

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Лукашенко, говорячи про втрати, цинічного наголосив, що населення Росії набагато більше, аніж в Україні.

"Проблем вистачає. І з боку Росії, і з боку України там зараз серйозна обстановка, патова. Ніхто не може нічого зробити. Стоять лоб у лоб до смерті, окопавшись. Гинуть люди, перемелюються. Але Росія — це 140 млн, а там (в Україні) 20 млн залишалося на початок війни, і всі тікають", — сказав Лукашенко.

 Лукашенко вважає, що Україні та Росії треба сідати за стіл переговорів слід без попередніх умов.  Також він заявив, що нібито в Україні скоро не буде кому воювати.

"Розумних людей чимало в Україні. Треба сідати за стіл переговорів і домовлятися. Не треба попередніх умов. Головне — команду дали й стоп... Зупинилися і ведемо переговори. Переговори про що? Про землю та про мир. Українці, припустимо, ставитимуть питання про Східну Україну, Донбас, Крим. Але за столом переговорів, ніхто не воює, люди не гинуть. Найнебезпечніша для України — зброя буде, а воювати не буде кому", — підсумував він.

Водночас Шойгу заговорив про "готовність до переговорів". Західні держави мають зупинитися у своєму прагненні до стратегічної поразки Росії. Якщо це станеться, Москва готова до переговорів про "постконфліктне врегулювання кризи в Україні".  Таку заяву під час виступу на Пекінському оборонному форумі 30 жовтня зробив міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ намагається "посадити" Україну за стіл переговорів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини