Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко в істериці обізвав Зеленського та кинув йому виклик
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко в істериці обізвав Зеленського та кинув йому виклик

Лукашенко звинуватив українські спецслужби, у тому числі й президента Володимира Зеленського, в атаці дронів по Мачулищах

7 березня 2023, 13:54 comments7930
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не дотримав емоцій і назвав президента України Володимира Зеленського "гнидою", наголосивши, що він кидає йому виклик. Про це білоруський диктатор заявив під час прес-конференції у вівторок, 7 березня, повідомляють провладні державні ЗМІ.

Лукашенко в істериці обізвав Зеленського та кинув йому виклик

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко звинуватив українські спецслужби, в тому числі й президента Володимира Зеленського, в атаці дронів по аеродрому "Мачуліщі".

"Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гніда. Просто гнида! Такі операції не проводяться без погодження з керівником країни та головнокомандувачем. Це я вам говорю, як президент", – заявив Лукашенко.

Поплічник Путіна пояснив свої слова, адресовані українському лідерові. Диктатор у цьому контексті згадав про якийсь "пакт про ненапад", про який знає тільки він.

"Гнида тому, що він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже казав: "Давайте укласти пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас з вами немає жодних проблем". На що я говорив: "Ми не збираємося нападати". — "Ні, давайте підпишемо договір під заступництвом Організації Об'єднаних Націй, що ви на нас не нападете". Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час… Що ж, виклик кинутий", — обурився білоруський диктатор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Кремль досі не отримав балістичних ракет від Ірану – хто чи що стримує.

Також видання "Коментарі" повідомляло – запекла битва за Бахмут продовжує залишатися топ-темою для обговорення. За словами українського журналіста, головного редактора сайту Цензор.нет Юрія Бутусова, центр міста контролюють ЗСУ, а східна частина вже захоплена росіянами. Важливість цієї битви та її ймовірні наслідки видання "Коментарі" обговорило з експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

8 березня 2023, 18:30

Лукошенко, очень гнилая ТВАРЬ .

влад

8 березня 2023, 09:53

не "не дотримав емоцій"...а "не стримав емоцій.".. Що там у вас за писаки?

Ермаков

8 березня 2023, 08:26

У Лукашенко серьезные осложнения со здоровьем, у него рак вирусный и вироидный, которые современная медицина не лечит, Время жизни Лукашенко 2 месяца.

Жало

7 березня 2023, 19:50

Шо з цього довбойоба можна взяти?

Юрій

7 березня 2023, 18:27

Придурок вусатий. Сам гнида путінська. Щоб ти вже здох разом із своїм путіним

Украинец Русскоязычный

7 березня 2023, 17:16

Это усатое чмо когда очередной раз по-большому сходит, может обернуться и в направлении результата своих потуг посылать свои вызовы.

Badyoruy

7 березня 2023, 16:53

Воно йобнуте...

Для руснявых Zомбо-фашистов

7 березня 2023, 16:30

антибандерЛох, скоро настанет время - когда мы придем к вам домой и будем всех вас русских свиней просто вырезать, расстреливать, вешать. Всем вам гандонам ебаным кто поддерживал убийства украинцев - вам всем пиZда.

антибандерЛох

7 березня 2023, 15:49

зе на гнида, он ПИДАРАС обыкновенный. ПиZда тебе сука. Всему свое время - не спрячешься.

ххххх

7 березня 2023, 14:21

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix

дом

7 березня 2023, 14:09

я так розумію-літак російський ,атакували лвтак,то які питання. хоча весь такий аеродром -військова база росиян,нехай готуються.


Новини