Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко висловився про геїв та лесбійок (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко висловився про геїв та лесбійок (ВІДЕО)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підняв туму ЛГБТ-спільнот та розповів про своє ставлення до геїв та лесбійок.

2 квітня 2023, 08:45 comments1242
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Білоруський диктатор вчергове потрапив у скандал через свої виступи. Цього разу Олександр Лукашенко висловився про ЛГБТ, зокрема геїв та лесбійок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "УНІАН".

Лукашенко висловився про геїв та лесбійок (ВІДЕО)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Під час виступу на одному з білоруських державних каналів президент Білорусі підняв тему ЛГБТ-спільнот. У своїй промові Олександр Лукашенко повідомив, що пробачає лесбійкам.

"Дівчат, я як президент, я вибачаю. Беру на себе цю новину і на вас, на чоловіків. Ми не додивились, отже ми десь не допрацювали", — говорить білоруський диктатор.

Також Лукашенко висловився і про геїв.

"Що стосується геїв – це збоченці, це остання гидота", — висловлюється Олександр Лукашенко.

Переглянути частину виступу президента Білорусі Олександра Лукашенко можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін оголосив плани збудувати в Білорусі сховище ядерної зброї, а в майбутньому передати її режиму Лукашенка. Тим часом міжнародні дослідники виявили ймовірне місце ядерного сховку у Білорусі.

Також "Коментарі" писали про американський генерал Марк Міллі розповів, що російські сили зазнали значних втрат атакуючи українське місто на сході країни. Керівник Об’єднаного комітету начальників штабів вважає, що Бахмут перетворився на бійню для росіян та найманців. Міллі вказує, що поблизу міста зосереджено близько 6 тис. професійних російських найманців. Окрім того, генерал США стверджує, що поблизу міста є ще 20-30 тис. російських новобранців, які нещодавно взяли були випущені з в'язниць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

2 квітня 2023, 08:43

Какие нахрен геи? Обычные пидорасы! И этим ублюдкам не место в обществе! Этих мразей либо утилизировать как био-мусор либо на зоны где петухам всегда рады!


Новини