Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко запросив Путіна у несподіване місце: що відповів президент РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко запросив Путіна у несподіване місце: що відповів президент РФ

Лукашенко покликав Володимира Путіна до Антарктиди.

28 січня 2024, 17:15
Поділіться публікацією:

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував російському президенту Путіну вирушити до Антарктиди, а той погодився.  Про це повідомляє кремлівський Telegram-канал "Пул первого".

Лукашенко запросив Путіна у несподіване місце: що відповів президент РФ

Олександр Лукашенко та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

28 січня Путін та Лукашенко по відеозв'язку дивилися, як в Антарктиді російські полярники станції "Восток" вводили в експлуатацію новий зимувальний комплекс.

А Лукашенка так захопив процес, що запропонував Путіну поїхати до Антарктиди.

"Може, коли-небудь махнемо? Цікаво!" — запитав Лукашенко.

"Так, добре", — погодився Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у чому причина сигналів Путіна щодо готовності до переговорів. Російський диктатор Володимир Путін нібито посилає сигнали до США про готовність до переговорів щодо завершення війни в Україні. За даними агентства Bloomberg, Путін готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, проте наполягає на визнанні контролю РФ над окупованими українськими територіями. 

Кандидат наук з держуправління Юрій Гаврилечко акцентує, що після того, як у РФ не вийшло "захопити Київ за три дні", а повномасштабне вторгнення провалилося у форматі бліцкригу, країна-агресор шукає варіанти виходу із ситуації. За його словами, Путін у РФ – це колективний орган влади, персоніфікований у публічній особистості.
 
Політолог Володимир Цибулько заявив, що це дуже важливий чинник. Адже проведення псевдовиборів на окупованих українських теренах може розглядатися як механізм легалізації вкрадених у нас земель.

Експерт Аналітичної групи "Левіафан" Микола Мельник погоджується з тим, що Москва веде дипломатичні ігри під назвою "давайте домовлятися". Але це, наголошує він, точно не перший етап.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини