Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко заявив, що не збирається віддавати владу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що не збирається віддавати владу

Олександр Лукашенко виправдовує свої дії тим, що бажає кращого для Білорусі

10 вересня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Виконувач обов'язків президента Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не збирається віддавати владу. За його словами, народ його обрав не для того. Про це Лукашенко сказав під час представлення Андрія Шведа на посаді генерального прокурора Білорусі, передає "БелТА".

Лукашенко заявив, що не збирається віддавати владу

Олександр Лукашенко під час виступу нагадав про те, яким важким було життя в країні в 90-ті роки. Він заявив, що не хоче, щоб Білорусь повернулася до того часу. Це нібито і змушує його триматися за президентське крісло.

Лукашенко також заявив у зверненні до силовиків, що "нагнути" його не вийде і закликав "ставати поруч і рятувати країну".

Раніше "Коментарі" писали, що Олександр Лукашенко заявив про створення єдиної білорусько-російської армії. Він переконаний, що разом з білоруською армією російська відбиває агресію в західному напрямку.

Нагадаємо, в столиці РФ Москві активно готувалися до візиту Олександра Лукашенка. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, в імовірних домовленостях Олександра Лукашенка і Володимира Путіна, а також в тому, які можуть бути наслідки цих домовленостей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини