Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зізнався, чому Білорусь не визнала фейкові "Л/ДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зізнався, чому Білорусь не визнала фейкові "Л/ДНР"

Лукашенко заявив, що Білорусь може визнати фейкові "Л/ДНР"

21 липня 2022, 22:19
Поділіться публікацією:

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що не відкидає можливості та може визнати фейкові "Л/ДНР". Окрім цього, він пообіцяв допомагати ставленикам Кремля, якщо їм буде потрібна ця допомога. Про це він розповів в інтерв’ю AFP.

Лукашенко зізнався, чому Білорусь не визнала фейкові "Л/ДНР"

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Лукашенко сказав, що поки немає сенсу визнавати незаконні формування "Л/ДНР".

"Тобто де-факто ми визнали, що є Крим, Луганськ та Донецьк. А це все балаканина, чому там Лукашенко визнав – не визнав. Треба – визнаємо указом президента. Але який сенс сьогодні, чи визнаю я публічно, чи не визнаю? Ми фактично з ними співпрацюємо, тому що ви   фактично співпрацюєте з Україною і вже поділили Україну на частини, і відновлюватимете її. Ну, а я допомагатиму Луганську та Донецьку, Криму. Ми з ними співпрацюємо і цього не приховуємо. ", — розповів самопроголошений президент. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко заявив, що зараз "особливий момент", коли можна завершити війну на "прийнятних умовах". Самопроголошений   Президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив заяву про війну в Україні. Лукашенко заявив, що саме зараз "особливий момент", коли можна завершити війну на "прийнятних умовах".

Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко розкрив план, як НАТО планує напасти на Росію. Самопроголошений президент Білорусі, який у перші дні російського вторгнення в Україну прославився розповідями про карту, на якій у нього нібито було позначено, як Україна збиралася напасти на Росію та Білорусь, тепер вирішив заявити, що йому став відомий план про те, як країни НАТО зібралися нападати на Росію через територію Білорусії та України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/6119
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини