Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зізнався, що Білорусь готується до війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зізнався, що Білорусь готується до війни

Олександр Лукашенко каже, що хоч Білорусь і готується до війни, але мобілізації не планується

16 лютого 2023, 12:50 comments1509
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що мобілізацію в його країні ніхто не оголошував і найближчим часом таких рішень не планується, тому "білоруси можуть бути спокійними". При цьому білоруський диктатор не заперечував, що до війни в РБ таки готуються. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Telegram-канал "Пул Першого".

Лукашенко зізнався, що Білорусь готується до війни

Олександр Лукашенко. Фото: GETTY IMAGES

"Ми як працювали, так і працюємо. Наші військовослужбовці як несли свою службу, так і несуть. Мобілізацію ми ніяку не оголошували і не збираємося її проводити та оголошувати. Але до війни готуємося в плані того, щоб на нас не було скоєно агресія. Ось і все. Білоруси абсолютно в цьому плані можуть бути спокійними", — сказав Лукашенко.

При цьому глава режиму Білорусі пригрозив, що якщо хоча б один солдат якоїсь іншої держави перетне кордони Білорусі, то він накаже білоруській армії воювати разом з росіянами. але поки цього не сталося, Лукашенко називає вигадками та плітками наміри Мінська повноцінно вступити у війну проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Севастополі чути вибухи: окупанти заявляють про масову "атаку безпілотників".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Держсекретар США Ентоні Блінкен з 16 по 22 лютого вирушить до Німеччини, Туреччини та Греції. Він обговорить із партнерами питання безпеки та міжнародного порядку, торкнувшись, природно, російської агресії проти України. Чого чекати від цього візиту? Чи можливі якісь серйозні зрушення у ракурсі підтримки України та посиленні тиску на РФ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/8237
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини