Лукашенко знову відважив росіянам компліменти, заявивши, що Путін йому, як брат

Глава білоруського режиму Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним заявив, що росіяни і білоруси - "практично єдиний народ".

На зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив думку, що росіяни і білоруси "практично єдиний народ". Також Лукашенко висловив упевненість, що незабаром між Білоруссю і Росією з'явиться ще більше спільного, адже інтеграція двох країн помітно посилиться в рамках "союзної держави". Як передає видання "Коментарі", про це пише "Белта", цитуючи слова Лукашенка.

Олександр Лукашенко зазначив, сьогодні Росія і Білорусь розвиваються дуже швидко, тому як є одними з передових цивілізованих країн. Запорука успіху такого прогресу полягає в тому, що обидві країни йдуть разом, в тісному союзі, як рідні народи.

Лукашенко зазначив, що не бачить різниці між росіянами і білорусами, вважаючи, що це єдиний народ. За словами Лукашенка, він разом зі своїм російським колегою робить свою роботу, яку нехай оцінюють вже люди. Зазначимо, такі заяви про зближення Росії і Білорусі Олександр Лукашенко робить не вперше. Риторика про єдиний народ з Росією чітко почала простежуватися після протестів в Білорусі, пов'язаними з фальсифікацією на виборах президента Білорусі, коли Лукашенко опинився дуже близько до того, щоб втратити владу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Олександр Лукашенко розповів про поставку в Білорусь озброєння з РФ. У Мінську очікують поставок десятків літаків, вертольотів і засобів боротьби з повітряними цілями противника, включаючи зенітно-ракетні комплекси С-400.

Також читайте на "Коментарях" - Лукашенко зібрався до "друзів" в Москву.