Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зробив несподіване зізнання під час відвідин молочного комплексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зробив несподіване зізнання під час відвідин молочного комплексу

Лукашенко вважає доїння корів цікавою роботою, а президентство назвав "нісенітницею". Білоруський диктатор розповів, що йому сняться сни, у яких він доїть корів.

23 червня 2024, 09:20 comments1190
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко відвідав молочні підприємства та зробив несподіване зізнання. За словами Лукашенка, він мріє про доїння корів та назвав цей процес "найкращою роботою". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на білоруські ЗМІ.

Лукашенко зробив несподіване зізнання під час відвідин молочного комплексу

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Лукашенко на одній з молочних ферм заявив, що вночі йому сняться сни у яких він доїть корів.

"Кращої роботи немає. Я все це пройшов. Мені сняться ночами люди, з якими я працював. Сняться корови, я їх уночі дою", — сказав Лукашенко.

Білоруський диктатор назвав президентство "нісенітницею" заявивши, що робота в сільському господарстві — "найцікавіша". Лукашенко пояснює, що на фермі можна спілкуватись з "живими людьми, живою худобою та живими рослинами".

Під час поїздки по молочних комплексах Лукашенко акцентував на аграрних та соціальних питаннях. Він ознайомився з ходом виконання замовлення на будівництво сучасних молочних комплексів у Мінському районі та відвідав Ляховицьку молочну ферму, яка стала одним із основних виробників молочної продукції для Мінська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на аукціоні було продано найдорожчу корову у світі.

Також "Коментарі" писали про міжнародний скандал у який потрапив президент Білорусі. Слова Олександра Лукашенко різко негативно сприйняли в Ізраїлі, де назвали заяву білоруського диктатора антисемітською. Крім того, президент Польщі назвав ганебну роль Лукашенка, вказавши, що лідер Білорусі маріонетка Путіна. Анджей Дуда пояснив, що Лукашенко здав свою країну для російських військ, які атакували Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини