Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зробив нову цинічну заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зробив нову цинічну заяву про війну в Україні

Лукашенко закликав Україну "зупинитися" й розпочати переговори з Росією

24 листопада 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив чергову заяву про війну в Україні, де закликав нашу країну "зупинитися" та почати переговори з Росією. Адже далі, за його словами, країну чекає повне знищення. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на російське видання Meduza.

Лукашенко зробив нову цинічну заяву про війну в Україні

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Олександр Лукашенко заявив, що на початку повномасштабного вторгнення Росії президент РФ погрожував Україні "втратою державності", але сьогодні державі загрожує "повне знищення".

"Все зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі — до того ж у величезній кількості — людей. Важко, важко, але треба зупинитися, треба це припинити, тому що далі буде повне знищення України", — сказав Лукашенко, спілкуючись з журналістами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна цинічно заявили, що українська влада може припинити страждання українського народу. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що "влада України має всі можливості врегулювати ситуацію та припинити страждання народу, виконавши вимоги Росії". Тим самим речник російського президента визнав на офіційному рівні, що масовані ракетні удари по об'єктах енергетичної інфраструктури використовуються ворогом, як засіб шантажу. Російські пропагандисти також наводять повідомлення Міноборони РФ, де назвали масований удар по енергосистемі України ударом "по системі військового управління України та пов'язаних із нею об'єктів енергетики". Щодо ударів по житлових районах українських міст, то в Росії заявили, що це не вони, а українська ППО.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини