Головна Новини Світ Беларусь Ми вас знаємо в обличчя: Лукашенко про затримання Протасевича і його дівчини
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми вас знаємо в обличчя: Лукашенко про затримання Протасевича і його дівчини

Олександр Лукашенко вважає, що "за свої злочини кожен відповість по закону"

27 травня 2021, 01:40 comments1030
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у затриманої з опозиціонером Романом Протасевичем громадянки РФ Софії Сапеги є посвідка на проживання в Білорусі. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Ми вас знаємо в обличчя: Лукашенко про затримання Протасевича і його дівчини

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

За його словами, після приземлення Ryanair в Мінську були затримані дві людини: "один екстреміст зі своєю спільницею".

"І те, що ми його, громадянина Білорусі, а також його співмешканку з нашою посвідкою на проживання затримали в аеропорту — це наше суверенне право", — зауважив він.

Лукашенко вважає, що "за свої злочини кожен відповість по закону".

"Про це я попереджав всіх втікачів і протестантів. Ми вас знаємо в обличчя. Ваша відповідальність перед білоруським народом — справа часу", — резюмував він.

Як повідомляли раніше Олександр Лукашенко звинуватив затриманого опозиційного журналіста Романа Протасевича в підготовці "кривавого заколоту". На виступі в білоруському парламенті так званий глава держави назвав опозиціонера покидьком, звинуватив його у вбивстві людей на сході України та підготовці "бійні" в країні. "Покидьок, який вбивав людей на південному сході України. Ці факти відомі не тільки у нас і в братській Росії, але і у всьому світі. Власне, і тут, в Білорусі, він і його спільники також збиралися влаштувати бійню і кривавий заколот", — сказав Лукашенко

Також політик назвав затримання журналіста і його дівчини "суверенною справою" своєї держави. Нагадаємо, що дівчину Романа Протасевича Софію Сапегу підозрюють в кількох злочинах, які були здійснені в період з серпня по вересень 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини