Головна Новини Світ Беларусь Міністр оборони Білорусі не виключає військового конфлікту в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Білорусі не виключає військового конфлікту в країні

Віктор Хренін порівняв білоруських військових з вартовими

20 серпня 2020, 21:33 comments6120
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Білорусі Віктор Хренін заявив, що не виключає можливість військового конфлікту в країні. Слова міністра наводить видання "Наша Нива".

Міністр оборони Білорусі не виключає військового конфлікту в країні

Хренін порівняв білоруських військових з вартовими.

"Повірте, ні мені, ні президенту країни не хочеться доводити справу до конфлікту, але наш з вами обов'язок як вартових на сторожі порядку — бути пильними. Напевно, нас хочуть звинуватити у геноциді проти власного народу, тому що коли застосовується зброя — гинуть мирні люди . Я не виключаю, що трапиться і громадянська війна, зараз ціна людського життя втрачає ціну з кожним днем. це дуже сумно. Військовий конфлікт назріває, як би сумно це не звучало, — вважає глава міноборони Білорусі.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, що чекає Білорусь після виборів.

Експерт Українського інституту політики (УІП) Микола Спиридонов вважає, що самі вибори в Білорусі сюрпризу не піднесуть — Лукашенко буде переобраний. Але неприємності у нього можуть початися після виборів — на стадії їх визнання.

"У Лукашенко зараз — найнервовіша ситуація за весь час його президентства, — зазначає експерт УІП. — Головний опонент — Тихановська — збирає масштабні мітинги. З Росією, судячи з усього, білоруський президент посварився по-справжньому. Є версія, що вони договірняк розігрують із затриманням "вагнеровцев". Але в РФ з цього приводу навіть Радбез збирався. Занадто складна п'єса, занадто багато дійових осіб і нервових заяв — як для договорняка. Так що на тлі прохолодних відносин із Заходом, схоже, у Лукашенка зіпсовані відносини ще й з РФ ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини