Головна Новини Світ Беларусь Міноборони Білорусі спробувало звинуватити Україну в "навмисній провокації" через падіння ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони Білорусі спробувало звинуватити Україну в "навмисній провокації" через падіння ракети

Білоруський режим озвучив дві версії того, що сталося

30 грудня 2022, 10:20 comments1366
Поділіться публікацією:

У Міноборони Білорусі заявили, що ракета, що впала вчора в Брестській області, нібито може бути "навмисною провокацією України". Це, за версією режиму Лукашенка, розглядається як одна із версій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на начальника білоруських зенітних ракетних військ Кирила Казанцева, заява якого опублікувала Міноборони РБ.

Міноборони Білорусі спробувало звинуватити Україну в "навмисній провокації" через падіння ракети

У Білорусі спробували звинуватити Україну в "навмисній провокації" через падіння ракети. Фото: t.me/nexta_live

"Як зазначалося раніше, в Іванівському районі засобами протиповітряної оборони була вражена мета, що прилетіла з українського боку. За цим інцидентом залишаються питання, і ми розглядаємо дві версії: ненавмисний пуск зенітної керованої ракети через низьку навченість розрахунку або несправність ракети, або це навмисна провокація Збройних сил України", — наголосив Казанцев.

Зазначимо, вчора, 29 грудня під час масованої ракетної атаки російських військ у мирні міста України, в Білорусі заявили, що на їх території впала ракета, нібито випущена з України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на військових базах Республіки Білорусь (РБ) зараз близько 10 200 російських армійців, чого недостатньо для наступу на Україну, заявив глава нашої Держприкордонслужби Сергій Дейнека. Загалом РФ зосередила біля північного кордону України, в тому числі і на території Білорусі, близько 22 тисяч своїх військових, що майже вдвічі менше, ніж було на тих рубежах перед вторгненням 24 лютого 2022 року. Чого чекати від Білорусі в найближчому майбутньому, яка доля чекає на неї після цієї війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/21362
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

74747

30 грудня 2022, 12:12

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини