Головна Новини Світ Беларусь Між Вірменією і Білоруссю спалахнув гучний скандал: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Вірменією і Білоруссю спалахнув гучний скандал: що сталося

Пашинян звинуватив Лукашенка в підготовці війни проти Вірменії

13 червня 2024, 22:21
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що Олександр Лукашенко підтримував Азербайджан у війні за Нагірний Карабах в 2020 році. Через це Пашинян відмовився відвідувати Білорусь.

Між Вірменією і Білоруссю спалахнув гучний скандал: що сталося

Єреван посварися з Мінськом. Фото з відкритих джерел

"Один із членів ОДКБ заявляє, що брав участь у підготовці 44-денної війни, заохочував її та бажав перемоги Азербайджану. І після цього я поїду обговорювати з президентом Білорусі якісь питання у форматі ОДКБ?" – заявив Нікол Пашинян.

Вірменський прем'єр сказав, що до Лукашенка більше не поїде не тільки особисто він, але й інші офіційні представники Єревану.

Єреван також відкликав для консультацій свого посла Разміка Хумаряна у Мінську.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майже половина українців вважає, що виграти у війні не зможе ні Україна, ні Росія. Такими є результати опитування, які провела соціологічна дослідницька компанія "Рейтинг" на замовлення "Фонду Карнегі за міжнародний мир". Близько 44% респондентів вважають, що ні Україна, ні Росія не виграють у війні. 41% опитаних відповіли, що виграє Україна, а 5% –  що виграє РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на фронті зараз триває наступ РФ. Ситуація важка, але це не означає, що ЗСУ не вистоять, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. "Я вважаю, що важкий період на фронті зараз триває. Але я ще раз повторюю: армагедону ніякого не буде. Не переймайтеся, ми вистоїмо та переможемо", – сказав Кирило Буданов. Головний розвідник відзначив, що літній наступ російської армії розпочався близько місяця тому. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини