Головна Новини Світ Беларусь Навчання військової авіації в Білорусі почало зміщуватися до українських кордонів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчання військової авіації в Білорусі почало зміщуватися до українських кордонів: подробиці

Білоруські військові вирішили тренуватися біля українського кордону

1 вересня 2022, 18:57 comments1584
Поділіться публікацією:

Від початку цього тижня тренувальна зона білоруської військової авіації значно посунулася до українського кордону. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію моніторингової групи "Беларускі Гаюн" у  Telegram.

Навчання військової авіації в Білорусі почало зміщуватися до українських кордонів: подробиці

Навчання військової авіації в Білорусі (фото з відкритих джерел)

 Фахівці моніторингової групи повідомляють, що на початку поточного тижня білоруські винищувачі з Ліди та Барановичів, а також гелікоптери з Мачулищ розпочали своє тренування над 230-м загальновійськовим полігоном.

 Але в кінці тижня зона їх навчань змістилася до українського кордону.

"Проте на цей час схоже, що їхня тренувальна зона змістилася значно ближче до кордону з Україною", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко представив перший білоруський ноутбук. 1 вересня білоруський президент Александр Лукашенко показав публіці ноутбук вітчизняного виробництва. За словами президента Білорусі він відправив спеціалістів по всьому світу для пошуку найкращих запчастин для ноутбука білоруського виробництва. Під час презентації Лукашенко підняв ноутбук і наголосив, що це перший комп'ютер, номер один, який він отримав від розумних людей. Далі білоруський президент назвав вміст білоруського продукту. Як виявилось у ньому трохи понад 10% білоруських деталей. Після чого додав, що з часом комп'ютер буде складатись на 30% білоруськими компонентами. Сам комп'ютер був зібраний на столичному заводі телетехніки "Горизонт". А президент Білорусі й надалі розхвалюючи вітчизняну техніку говорив про надзвичайний потенціал цього виробу. Студентам він сказав, що мало хто повірить, якщо візьме ноутбук до рук, що це пристрій білоруського виробництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/5342
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

1 вересня 2022, 20:15

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини