Головна Новини Світ Беларусь Найпотужніша техніка: Лукашенко розповів про поставку в Білорусь озброєння з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпотужніша техніка: Лукашенко розповів про поставку в Білорусь озброєння з РФ

1 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що зовсім скоро армія Білорусі істотно зміцниться шляхом постачання з дружньої Росії новітньої військової техніки. У Мінську очікують постачання десятків літаків, вертольотів і засобів боротьби з повітряними цілями противника, включаючи зенітно-ракетні комплекси С-400. Як інформує видання "Коментарі", про це пише БелТА.

Найпотужніша техніка: Лукашенко розповів про поставку в Білорусь озброєння з РФ

Зенітно-ракетні комплекси С-400. Фото з відкритих джерел

Лукашенко заінтригував, заявивши, що крім десятків літаків і вертольотів, а також іншого озброєння Москва може надати також C-400. Олександр Лукашенко підкреслив, що зенітно-ракетні комплекси С-400 особливо у пріоритеті. Тому як вони дуже потрібні для того, щоб закрити повітряний простір Білорусі від нападу.

При цьому від Олександра Лукашенка так і не прозвучали терміни постачання озброєння. На думку Олександра Лукашенка, відштовхуватися будуть огляду на військові навчання "Захід-2021". Якщо офіційний Мінськ вважатиме, що потрібно зміцнювати ще якийсь сектор оборони, то буде ще додатково закуплено озброєння в Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у президентській "Слузі народу" знають, як діяти, якщо Білорусь оперативно перекриє постачання палива. Голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев запевнив, що білоруський ринок тут же замінять на інший і перебоїв у постачанні бензину і дизеля не буде.

Читайте на "Коментарях" — Олександр Лукашенко не проти передати владу молоді, але при цьому повний контроль віддавати не збирається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини